Dag 2, er virkelig veien målet?

Ofte, i de kretsene som jeg har omgitt meg med, så er det noen som skal prøve å slutte å røyke, prøve å gå ned i vekt, prøve å ditt, prøve å datt. 

Personlig har jeg ikke stor tro på at en innstilling om å "prøve"  har like stor effekt, som det å "skulle". Det låter litt halv-hjertet. Veien er målet sies det, men er det noen å trakte etter? Hvis målet er der man begynner, så har man jo ingenting å glede seg til, ingenting å strekke seg etter, ikke et mål.  

Jeg har sett litt på hva jeg skal sette meg som mål for dette "prosjektet, og jeg heller litt imellom neste års midnight sun marathon og Tromsø skyrace. Skyrace, mest fordi jeg tidligere har vært glad i å gå på fjelltur, så jeg har noe erfaring med å bevege meg i fjellet. Midnight sun marathon, fordi det hadde vært stort å kunne si at jeg har gjennomført et maraton. Men jeg har liten eller ingen erfaring med å løpe på asfalt. 

Poenget er jo ikke at det skal være behagelig, men jeg ser for meg at trening for et maraton, krever mer, men jeg tror jeg har større muligheter for til å trene til et maraton enn et fjellløp, grunnet transport. 

Det grubles. 

#trening #livsstil #endring #marathon #skyrace #sunnhet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits