Er jeg igang, er jeg klar?

Det har nå gått 6 uker siden jeg skadet foten, men det begynner å bli ganske så mye bedre, er tilbake på jobb, og smerter er det mindre og mindre av. Får ikke lov til å trene med den enda da, ikke annet enn spesifikke øvelser for å bygge opp muskulaturen. Jeg er uansett like motivert enda. I helgen var det midnight sun marathon i tromsø, så jeg fikk meg en tur sammen med 3 åringen i Labb og Line løpet, veldig gøy.  

Nå har jeg endelig fått ut fingeren og kjøpt inn treningstøy og noe utstyr så alt er nå klart. Valget falt på 2xu treningstights og shorts. Men jeg er ikke veldig komfortabel med å skulle dra på meg tights for jeg vet at det ikke er et vakkert skue. Men "alle" anbefaler de, så jeg håper da at det er noe i det, og ikke bare en konspirasjon for å få meg til å se ut som en tulling... Hehe  

pulsklokke, lot jeg meg også "lure"  til å anskaffe, var visst viktig med tanke på kondis og disposisjon av den. Jeg som ikke har kondis har da visselig andre ting å bruke penger på, og jeg trenger virkelig hjelp til å lære meg å bruke den riktig. Så langt synes jeg det er gøy å se hvor mange skritt, jeg har gått i løpet av en dag. 

Jeg vil tilslutt skryte uhemmet og voldsomt av meg selv, for første gang i mitt liv, har jeg begynt å spise regelmessig, frokost, mellom måltid, lunsj middag og kveldsmat. Og jeg må si at det var vanskelig i starten, men følelsen av ekstra energi og følelsen av å være "sunn" overgår mine aversjoner mot mat som ikke er fersk og varm. 

Nå gleder jeg meg til at fysioterapeuten gir meg klarsignal til å ta utfordringen videre. 

#trening #maraton #2xu #motivasjon #endring #livsstil 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits